OVER THE CYCLE OVER THE CYCLE OVER THE CYCLE OVER THE CYCLE
OVER THE CYCLE OVER THE CYCLE OVER THE CYCLE OVER THE CYCLE OVER THE CYCLE

Ondernemen is dromen waarmaken; zeggen we dat niet altijd tegen elkaar? De droom van écht duurzaam ondernemen in een nieuwe economie is waar wij voor op de pedalen staan. 

Werken aan duurzaamheid is positief, aanstekelijk, verslavend zelfs. En niet te vergeten, het draagt bij aan een schone wereld voor ons en generaties die volgen. Zo kunnen we samen blijven dromen. 

Alle voorwaarden voor een leven met minimale belasting van het klimaat zijn er. Een wereld met eerlijk geproduceerde producten en gelijke kansen voor iedereen is dichtbij. Alle ingrediënten bestaan al. Truc is te beginnen met de eerste stap, niet denken in beperkingen maar in kansen. De rest volgt vanzelf. 

We kennen talloze voorbeelden van organisaties die over hun schaduw heen stapten en duurzaam ondernemen tot een succes maken. En zij plukken elke dag de onbespoten vruchten. The Cycle gelooft in de kracht van kwetsbaar en de drang van doen. We maken verhalen die je onderscheiden. Die leiden tot nieuwe business cases. Kruip je in ons wiel?

Hoe is het je gelukt om een elektrisch vliegtuig te maken en de wereld rond te vliegen? Nou best simpel eigenlijk, alles was er al. Ik plakte zonnepanelen op de vleugels en zette er een elektromotortje in. Klein batterijtje erbij, beetje finetunen, en daar ging ik.

– Vrij vertaald naar André Borschberg, piloot van de allereerste zonnevlucht rond de wereld

De Missie

The Cycle zag het licht omdat we in ons werk zo veel bedrijven zien worstelen met vertellen over duurzaamheid. Waar mag je trots op zijn? Hoe ben je open over je uitdagingen? En hoe past dit in je dagelijkse business?

 

Onze missie is de wereld laten zien dat duurzaam ondernemen loont. We helpen je jezelf te belonen voor het maken van duurzame keuzes. Een donkergroene business case dus. Zo wordt duurzaam ondernemen verslavend, met maatschappelijke en ecologische impact als resultaat.

Powered by Misteli

The Cycle is een label met strategische communicatie over duurzaamheid als zuivere focus. Powered by Misteli creative agency. We bundelen meer dan 25 jaar communicatie ervaring met ongekende passie voor duurzaamheid en verhalen vertellen. Misteli is B Corp certified.

B Corp

B wat? B Corp is voor bedrijven wat fair trade is voor je koffie en Biologisch voor je komkommer: Als het een B Corp is weet je zeker dat het goed zit. Sinds Misteli’s certificering als B Corp zijn we deel van deze community die gelooft dat je je als organisatie moet inzetten voor maatschappelijke en economische vooruitgang: business as a force for good. Als bureau hebben we een positieve impact op zowel de maatschappij en het milieu, en leveren we een duurzame bijdrage aan de wereld om ons heen.

 

Meer weten? Fiets langs voor een kop koffie.

MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM
MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM MEET THE TEAM

Veronique, Geert en Jurre zijn de kopgroep van The Cycle.

Optimistisch, open, scherp van geest en praktisch idealist. Constructief kritisch brengen we de blik van maatschappij en consument bij je naar binnen. We zijn betrokken bij de wereld om ons heen. Eindeloos nieuwsgierig.

We vinden elkaar in een enorme drive om goed werk te doen. Om de hoogste kwaliteit te leveren die we kunnen. En in ons geloof dat we met communicatie de transitie naar een betere wereld versnellen.

Jurre Zwinkels

06 20 44 31 65

Is expert in duurzaamheidscommunicatie. Hij werkte als communicatiespecialist voor bureaus, NGO’s en als interim adviseur voor bedrijven en overheden. Jurre gelooft dat duurzaam ondernemen alleen werkt, wanneer je oprechte bedoelingen hebt en bereid bent om open kaart te spelen.

Jurre is oprecht en geïnteresseerd en werkt graag met mensen die dat ook zijn. Jurre gelooft in de kracht van verbinden en zoekt altijd naar kansen om dat te doen. En… fietsen is zijn grootste hobby – bepakt en bezakt door de Rocky Mountains of op de racefiets door de duinen. 

Véronique Misteli

06 55 73 71 78

Runt al meer dan een kwart eeuw Misteli creative agency. Waar ze altijd naar zoekt is hoe ze impact kan vergroten met communicatie. Altijd de markt net een stap voor, geen detail komt voorbij haar scherpe oog. Véroniques bureau is B Corp gecertificeerd, en werkt voor grote namen als EVBox en Gemeente Amsterdam en natuurlijk B Corp zelf.

Geert Boon

06 28 53 85 59

Is als strateeg en copywriter sterk in framing, snel de kern vinden en klare taal. Professioneel introduceert hij zich meestal als Vereenvoudiger, omdat dat is wat hij doet: wat complex is simpel maken zonder de nuance te verliezen. Dan snapt hij het zelf beter, en jij waarschijnlijk ook.

Geerts werk gaat altijd over invloed. Hij maakte de oversteek van organisatie-advies naar het creatieve vak, omdat dat gewoon veel leuker is. Fietst liever door de modder dan over een aangeharkte weg en wind mee heeft hij het liefst in zijn kite.