REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION
REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION REVOLUTION

We verspreidden het evangelie van EVBox met het merk REVOLUTION.

Jaarlijks gaat de wereld rond elektrisch rijden helemaal uit z’n stekker. Met REVOLUTION trekt EVBox de sector vooruit, versnelt de transitie naar elektrisch rijden en pakt zelf het podium als thought leader. Zo versterken we de marktpositie en laten we duurzaam ondernemen optimaal lonen.

Het merk REVOLUTION blijft maar groeien. We zetten samen met EVBox de eerste stappen. We hielpen haar uitgroeien tot een merk van wereldniveau. En nu REVOLUTION aan de top staat gaven we haar een rebranding en nieuwe positionering die haar recht doet.

Identiteit

In een identiteitsessie met EVBox verkenden we wie REVOLUTION geworden is, en waar ze de komende jaren naartoe wil groeien. Haar ambities, doelen, uitdagingen en haar fans. Open en bloot op tafel. Met die kennis in onze achterzak bepaalden we samen een aangescherpte strategie en gaven haar een totale makeover.

Positie

Met REVOLUTION positioneren we EVBox midden in de nieuwe wereld. EVBox verkoopt niet alleen laadpalen en software, ze maken dat we als samenleving op duurzame energie kunnen draaien. Zodat we in steden schone lucht inademen, we niet meer afhankelijk zijn van olie en gas, en het energienetwerk stabiel blijft.

Doordat EVBox met REVOLUTION hun verhaal over duurzaam ondernemen met visie overbrengt, winnen ze zelf ook.

REVOLUTION heeft voor EVBox een heldere opbrengst in merkwaarde, nieuwe klanten, positie in de markt. De voorlopersrol die EVBox met REVOLUTION tentoonstelt haalt leads over de streep en bevestigt bestaande klanten dat EVBox de juiste keuze is.